Rehabilitation And Extension Of The Sagrada Familia. Parish Building

/
/
/
Rehabilitation And Extension Of The Sagrada Familia. Parish Building

Project:

Development:

We enhance the value of the signs with the recovery of Baptism by immersion, placing the Altar in the centre of gravity of the assembly and creating the place of the Word, which is not a movable lectern. In the same sense, an Assembly is projected around the Altar and where the faithful look at each other. The rough texture of the walls and carpeting provide better reverberation times for the word and a slight slope of the floor enhances liturgical participation enhancing visibility. The opening doors allow the seating capacity to be increased from 160 to 276 people. Finally, the image of the Holy Family is placed in a position of closeness while using icons, thus connecting with a tradition of the church in which they have value, comparable to that of sculpture, and not as decorative elements.

Start typing and press Enter to search

Skip to content