A & L House

Project:

Development:

The great cantilever pays homage to freedom, and at the same time, is an efficient shade generator for the terrace below, so necessary in this latitude.  The vertical gardens, cladding, wooden furniture, and natural stone bring nature into this little paradise.

The reinforced concrete staircase, with is complex scaffolding, is a walkable sculpture that separates the day living areas of the house.

the extraordinary skylight over the staircase briongs light into the rooms without compromising the inhabitant´s privacy.

The contemporary paella shed, essential part of the mediterranean culture, is a focal point of sitting down at the table not only to share food but also to enjoy life.  

The heated pool is an asset that can be used all year round.

Start typing and press Enter to search

Skip to content